Hilversum,
03
december
2020
|
16:11
Europe/Amsterdam

Doorbakken terug bij Omroep MAX met André van Duin

Vanaf dinsdag 29 december

Vanaf dinsdag 29 december start bij MAX op NPO 1 een gloednieuw seizoen van Doorbakken waarin presentator André van Duin wekelijks de Heel Holland Bakt-aflevering van afgelopen zondag bespreekt. Iedere week is de afgevallen thuisbakker uit de tent van de voorgaande aflevering te gast en vijf verschillende thuisbakkers uit het hele land staan wekelijks te springen om hun bakkunsten aan André te laten proeven.

In dit seizoen van Doorbakken wordt vanuit een knusse studio-bakkerij op humoristische wijze teruggekeken op de spannendste en mooiste gebeurtenissen uit de HHB-tent. Janny van der Heijden neemt André wekelijks mee op pad voor een educatief uitje, met als thema een baksel of voorwerp uit de tent. De thuisbakker die voorgaande aflevering is afgevallen kan iedere week rekenen op een mini-masterclass van Robèrt van Beckhoven waarin zij samen gaan bakken en bespreken wat minder goed ging of wat beter had gekund. Daarnaast wordt de kijker getrakteerd op unieke, niet eerder vertoonde beelden, uit Heel Holland Bakt.

André van Duin: “Ik heb er zin in om dit seizoen van Doorbakken met Janny, Robèrt en de bakkers verder te gaan waar we op de zondagen gebleven waren. We gaan door.. bakken!”

Doorbakken
Vanaf dinsdag 29 december 2020 om 22.25 uur op NPO 1
LET OP: daarna vanaf 6 januari iedere woensdagavond om 21.25 uur op NPO 1;
Presentatie: André van Duin
www.maxvandaag.nl
 

www.heelhollandbakt.nl | facebook.com/heelhollandbakt | instagram.com/heelhollandbakt | @HeelHollandBakt | #Doorbakken

Meer Heel Holland Bakt? Download de HEEL HOLLAND BAKT-APP.