Hilversum,
28
december
2020
|
17:42
Europe/Amsterdam

Doorbakken met André van Duin terug bij MAX - aflevering 1

Vanaf dinsdag 29 december start bij MAX op NPO 1 een gloednieuw seizoen van Doorbakken waarin presentator André van Duin wekelijks de Heel Holland Bakt-aflevering van afgelopen zondag bespreekt. Iedere week is de afgevallen thuisbakker uit de tent van de voorgaande aflevering te gast en vijf verschillende thuisbakkers uit het hele land staan wekelijks te springen om hun bakkunsten aan André te laten proeven.

In dit seizoen van Doorbakken wordt vanuit een knusse studio-bakkerij op humoristische wijze teruggekeken op de spannendste en mooiste gebeurtenissen uit de HHB-tent. Janny van der Heijden neemt André wekelijks mee op pad voor een educatief uitje, met als thema een baksel of voorwerp uit de tent. De thuisbakker die voorgaande aflevering is afgevallen kan iedere week rekenen op een mini-masterclass van Robèrt van Beckhoven waarin zij samen gaan bakken en bespreken wat minder goed ging of wat beter had gekund. Daarnaast wordt de kijker getrakteerd op unieke, niet eerder vertoonde beelden, uit Heel Holland Bakt.

Aflevering 1
Vijf enthousiaste thuisbakkers staan te springen om hun baksels aan André te laten proeven. Onder hen is ook een bekende gast. Saar, de winnares van Heel Holland Bakt Kids, schuift aan in de studio met haar winnende spektakelstuk. Janny neemt André mee naar de kringloopwinkel om bakvormen te zoeken en zij laat hem zien dat je helemaal geen oven nodig hebt om een cake te bakken. Jenny, de eerste bakker die de Heel Holland Bakt-tent moest verlaten is te gast. Ze vertelt over haar avontuur in de tent en Jenny gaat langs bij Robèrt voor een mini-masterclass. Wat ging er mis met de cake en wat had beter gekund?

André van Duin: “Ik heb er zin in om dit seizoen van Doorbakken met Janny, Robèrt en de bakkers verder te gaan waar we op de zondagen gebleven waren. We gaan door.. bakken!”

Doorbakken
Vanaf dinsdag 29 december 2020 om 22.25 uur op NPO 1
LET OP: daarna vanaf 6 januari iedere woensdagavond om 21.25 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin