Hilversum,
01
februari
2021
|
15:01
Europe/Amsterdam

Doorbakken met André van Duin - aflevering 6

In Doorbakken bespreekt presentator André van Duin de Heel Holland Bakt-aflevering van afgelopen zondag. Dat doet hij met vijf enthousiaste thuisbakkers uit het hele land die staan te springen om hun favoriete bakkunsten aan hem te laten proeven. Deze week is ook André Rieu, de koning van de wals, te gast. Aflevering 6 van Doorbakken is woensdag 3 februari om 21.30 uur te zien op NPO 1.

In dit seizoen van Doorbakken wordt vanuit een knusse studio-bakkerij op humoristische wijze teruggekeken op de spannendste en mooiste gebeurtenissen uit de HHB-tent. Janny van der Heijden neemt André wekelijks mee op pad voor een educatief uitje, met als thema een baksel of voorwerp uit de tent. De thuisbakker die in de voorgaande aflevering is afgevallen, kan elke week rekenen op een mini-masterclass van Robèrt van Beckhoven. Hierin gaan zij samen bakken en bespreken wat minder goed ging in Heel Holland Bakt. Deze week is er echter geen afvaller aanwezig in de studio, maar Robèrt geeft wel een masterclass aan Eric. Hij kon afgelopen zondag helaas niet aanwezig zijn in de tent, maar bij Robèrt krijgt hij toch de kans om te bakken. Daarnaast wordt de kijker getrakteerd op unieke, niet eerder vertoonde, beelden, uit Heel Holland Bakt.

Aflevering 6 - woensdag 3 februari om 21.30 uur op NPO 1 
Waar Heel Holland Bakt stopt, gaat André van Duin weer Doorbakken. Dat doet hij met vijf enthousiaste thuisbakkers uit het hele land die staan te springen om hun favoriete baksels aan hem te laten proeven. Deze week is ook André Rieu, de koning van de wals, te gast. De bekende thuisbakker uit Limburg staat maar al te graag in de keuken. Uiteraard heeft hij iets lekkers meegenomen naar de studio. André en Janny zijn voor hun educatieve uitje afgereisd naar Amsterdam. Hier bezochten zij de grootste cacaohaven van de wereld en leerden ze hoe chocolade wordt gemaakt. Deze week is er geen afvaller aanwezig in de studio, maar Robèrt geeft wel een masterclass aan Eric. Hij kon afgelopen zondag helaas niet aanwezig zijn in de tent, maar bij Robèrt krijgt hij toch de kans om te bakken.
 

Doorbakken
Woensdag 3 februari om 21.30 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin
www.maxvandaag.nl
 

www.heelhollandbakt.nl | facebook.com/heelhollandbakt | instagram.com/heelhollandbakt@HeelHollandBakt | #DoorbakkenMeer Heel Holland Bakt? Download de HEEL HOLLAND BAKT-APP.