Hilversum,
25
januari
2021
|
14:46
Europe/Amsterdam

Doorbakken met André van Duin - aflevering 5

In Doorbakken bespreekt presentator André van Duin wekelijks de Heel Holland Bakt-aflevering van afgelopen zondag. Elke week is de afgevallen thuisbakker uit de tent van de voorgaande aflevering te gast en vijf verschillende thuisbakkers uit het hele land staan wekelijks te springen om hun bakkunsten aan André te laten proeven. Aflevering 5 van Doorbakken is woensdag 27 januari om 21.25 uur te zien op NPO 1.

In dit seizoen van Doorbakken wordt vanuit een knusse studio-bakkerij op humoristische wijze teruggekeken op de spannendste en mooiste gebeurtenissen uit de HHB-tent. Janny van der Heijden neemt André wekelijks mee op pad voor een educatief uitje, met als thema een baksel of voorwerp uit de tent. De thuisbakker die in de voorgaande aflevering is afgevallen, kan elke week rekenen op een mini-masterclass van Robèrt van Beckhoven. Hierin gaan zij samen bakken en bespreken wat minder goed ging in Heel Holland Bakt. Daarnaast wordt de kijker getrakteerd op unieke, niet eerder vertoonde, beelden, uit Heel Holland Bakt.

Aflevering 5 - woensdag 27 januari om 21.25 uur op NPO 1 
Vijf enthousiaste thuisbakkers staan te springen om hun favoriete baksels aan André te laten proeven. Eén van die thuisbakkers is een bekend gezicht. RTL Nieuws-presentatrice Meike de Jong is te gast en zij is dol op bakken. Speciaal voor deze aflevering van Doorbakken heeft Meike zelfgemaakte koeken gemaakt, die ze maar al te graag door André laat proeven. Janny en André bezoeken een eeuwenoude molen uit 1856 waar ze te zien krijgen hoe pannenkoekenmeel op traditionele wijze wordt gemaakt. En Robèrt laat aan Daniel, de afgevallen bakker uit de vijfde Heel Holland Bakt-aflevering, zien hoe je perfecte macarons maakt. Daarnaast zijn er unieke, niet eerder vertoonde beelden, uit Heel Holland Bakt uit te zien.

Doorbakken
Woensdag 27 januari om 21.25 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin
www.maxvandaag.nl 

www.heelhollandbakt.nl | facebook.com/heelhollandbakt | instagram.com/heelhollandbakt | @HeelHollandBakt | #Doorbakken
Meer Heel Holland Bakt? Download de HEEL HOLLAND BAKT-APP.