Hilversum,
04
januari
2021
|
12:47
Europe/Amsterdam

Doorbakken met André van Duin - aflevering 2

Hilversum, 4 januari - In een gloednieuw seizoen van Doorbakken bespreekt presentator André van Duin wekelijks de Heel Holland Bakt-aflevering van afgelopen zondag. Elke week is de afgevallen thuisbakker uit de tent van de voorgaande aflevering te gast en vijf verschillende thuisbakkers uit het hele land staan wekelijks te springen om hun bakkunsten aan André te laten proeven. Aflevering 2 van Doorbakken is woensdag 6 januari om 21.30 uur te zien op NPO 1.

In dit seizoen van Doorbakken wordt vanuit een knusse studio-bakkerij op humoristische wijze teruggekeken op de spannendste en mooiste gebeurtenissen uit de HHB-tent. Janny van der Heijden neemt André wekelijks mee op pad voor een educatief uitje, met als thema een baksel of voorwerp uit de tent. De thuisbakker die voorgaande aflevering is afgevallen kan elke week rekenen op een mini-masterclass van Robèrt van Beckhoven waarin zij samen gaan bakken en bespreken wat minder goed ging of wat beter had gekund. Daarnaast wordt de kijker getrakteerd op unieke, niet eerder vertoonde, beelden, uit Heel Holland Bakt.

Aflevering 2 - woensdag 6 januari om 21.30 uur op NPO 1 
Vijf enthousiaste thuisbakkers staan ook deze week weer te springen om hun favoriete baksels aan André te laten proeven. Janny en André organiseren een heuse saucijzenbroodjestest onder een aantal vrachtwagenchauffeurs. Welk saucijzenbroodje is favoriet? En Roelof, de afgevallen bakker uit de tweede Heel Holland Bakt-aflevering, is te gast in de studio. Samen met André blikt hij terug op zijn bakervaring in de tent en hij gaat langs bij Robèrt voor een mini-masterclass. Hij geeft hem handige tips en samen bekijken zij wat er mis ging. 

Doorbakken
Woensdag 6 januari om 21.30 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin
www.maxvandaag.nl


http://www.heelhollandbakt.nl | facebook.com/heelhollandbakt | instagram.com/heelhollandbakt | @HeelHollandBakt | #Doorbakken
Meer Heel Holland Bakt? Download de HEEL HOLLAND BAKT-APP.