Hilversum,
18
december
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Dokter Deen: afleveringsinformatie seizoen 3

Dokter Deen: afleveringsinformatie seizoen 3

Hilversum, 18 december 2015 - Vanaf 4 januari 2016 is MAX’ populaire dramaserie Dokter Deen terug met een spiksplinternieuw seizoen! Iedere maandagavond om 22.05 uur op NPO 1 wordt de kijker weer meegenomen in het leven van Vlielands bevlogen huisarts Maria Deen, vertolkt door Monique van de Ven. Nieuwe acteurs in dit seizoen zijn Abbey Hoes, Bram van der Vlugt, Dragan Bakema en Pepijn Schoneveld.

Aflevering 1 – 4 januari 2016 om 22.05 op NPO 1
Maria krijgt op de begrafenis van haar vader een schokkend bericht te horen, ze zoekt daarom steun bij haar ex-psychiater Max. Maria had eigenlijk een afspraak met Oscar, hij begrijpt dus niet waar ze blijft. Oscars dochter Eva neemt op een spetterende manier afscheid op Vlieland. Verder wordt Moeder Deen steeds vergeetachtiger, wordt Robbert overvallen door zijn ex en heeft Maria haar boot gemist…

Aflevering 2 – 11 januari 2016 om 22.05 uur op NPO 1
Max, de ex-psychiater van Maria, zorgt voor een verrassing; Oscar is daar niet van gecharmeerd. Maria wordt in verlegenheid gebracht en neemt daarom een rigoureus besluit. Verder slaat Wendy haar vleugels uit en heeft Robbert een lumineus idee om aan een stageplek te komen. Tot slot verrast Gerda Maria met een onverwachte mededeling en hoort Isa dat haar opa haar opa niet was.

Aflevering 3 – 18 januari 2016 om 22.05 uur op NPO 1
Joey gaat zwemmen in de zee, maar volgens Moeder Deen is het veel te koud. Maria moet Heleen vervolgens iets vreselijks vertellen. Isa wil weten wie haar opa is en gaat samen met haar man Freek op zoek naar haar afkomst. Wendy gaat naar school en heeft daar een overrompelende ontmoeting. Robberts “horror”-stage bij zijn moeder in de praktijk gaat beginnen, het valt hem niet mee.

Aflevering 4 – 25 januari 2016 om 22.05 uur op NPO 1
De vrouw van politieagent De Beer wil een eind aan haar leven maken. Maria wil haar helpen, maar komt daarbij in botsing met De Beer. Robbert weet ’s ochtends na de tequila-avond de naam niet van het meisje in zijn bed. Heleen kan niet huilen om wat er met Joey gebeurd is. Verder maakt Klaartje een grote fout en krijgt Isa geen antwoord op haar vragen. Oscar en Sven mediteren terwijl Maria het zwaar heeft.

Aflevering 5 – 1 februari 2016 om 22.05 uur op NPO 1
Maria krijgt een brief van het medisch tuchtcollege en roept de hulp in van Oscar, die inmiddels op een vreemde plek woont. Priester Bart Vos bezoekt Maria en doet een onverwachte mededeling. Ondertussen heeft Isa last van rammelende eierstokken en wordt Robbert belaagd door een meisje. De Beer wreekt de dood van zijn vrouw op Wendy en Paul, maar de Vlielanders schieten te hulp.