Hilversum,
05
februari
2016
|
01:00
Europe/Amsterdam

Dokter Deen: afleveringsinformatie 6 t/m 10

MAX’ populaire dramaserie Dokter Deen is iedere maandagavond om 22.05 uur te zien op NPO 1. De kijker wordt meegenomen in het leven van Vlielands bevlogen huisarts Maria Deen, vertolkt door Monique van de Ven. Nieuwe acteurs in dit seizoen zijn Abbey Hoes, Bram van der Vlugt, Dragan Bakema en Pepijn Schoneveld.

Aflevering 6 – 8 februari 2016 om 22.05 uur op NPO 1
Maria moet voorkomen bij het medisch tuchtcollege. Oscar verdedigt haar vurig, maar er zit een lijk in de kast: Maria heeft niet alles aan hem verteld. De slimme maar heel jonge Pip is de waarneemster van Maria en maakt grote indruk op Robbert. Verder voelt Heleen zich alleen, wil Isa iets dat Freek niet wil en gaat Wendy los in Leeuwarden. Tot slot leert Robbert de consequenties van zijn daden kennen.

Aflevering 7 – 15 februari 2016 om 22.05 uur op NPO 1
Maria is bang voor de uitspraak van het medisch tuchtcollege, daarom bereidt Oscar alvast een hoger beroep voor. Wendy denkt aan samenwonen op de wal maar houdt haar Vlielandse leven geheim. Ondertussen vecht Isa voor haar grote liefde Freek, accepteert Heleen de dood van haar kind Joey en ziet Moeder Deen Bart Vos aan voor een ander. Pip zegt hetzelfde tegen Robbert als Maria tegen Oscar zegt.

Aflevering 8 – 22 februari 2016 om 22.05 uur op NPO 1
Het lijkt weer koek en ei tussen Maria en Oscar, maar hun verhouding wordt opnieuw onder druk gezet als Robbert bezoek krijgt van een oude bekende. Ook Heleens leven wordt volledig overhoop gegooid. Wendy en Paul krijgen op Vlieland zeer onverwachts bezoek en Paul en Isa zoeken troost bij elkaar. Na een fait accompli vliegen Maria en Oscar elkaar toch nog vrolijk in de haren.

Aflevering 9 – 29 februari 2016 om 22.05 uur op NPO 1
Maria ontdekt dat Joey iets op en aan zijn lever heeft. Isa pikt het niet langer en gaat Wendy halen van de wal, waardoor Wendy wordt verscheurd door haar twee levens. Maria raakt in een ernstig conflict met haar. Eva heeft wat bloed verloren en Robbert maakt iets mee dat zijn leven zal veranderen. Tot slot redt Maria een leven bijna ten koste van zichzelf en heeft Moeder Deen een oplossing voor Femke.

Aflevering 10 – 7 maart 2016 om 22.05 op NPO 1
Wendy mist Femke en eist van Stefan open- en eerlijkheid. Oscar koopt ringen, maar dat wil Maria niet. Voor Joey blijkt negatief juist positief, hij moet iets aan Heleen vertellen. Verder wil Robbert Pip niet kwijt en zegt Maria “papa” tegen Bart; Moeder Deen is daar zeer tevreden over. Allemaal verrassen ze Maria voor haar zestigste verjaardag, maar zijzelf zorgt voor de grootste verrassing.

Dokter Deen - Seizoen III
Elke maandag om 22.05 uur op NPO 1
www.omroepmax.nl
www.facebook.com/dokterdeen
#DokterDeen