Hilversum,
29
maart
2018
|
14:24
Europe/Amsterdam

Dokter Deen - afleveringsinformatie 8, 9 en 10

Op donderdag 26 april en 3 en 17 mei zijn om 20.30 uur op NPO 1 nieuwe afleveringen van MAX' dramaserie Dokter Deen te zien. Op donderdag 10 mei is Dokter Deen niet te zien in verband met het Eurovisie Songfestival.

Aflevering 8 - donderdag 26 april om 20.30 uur op NPO 1
Freek krijgt een goed maar zorgwekkend bericht, waardoor Isa voor hem gaat bidden. Maria heeft verbouwingsplannen voor het verzorgingshuis en gaat de strijd aan met de huidige eigenaar. Otis Monk komt in opspraak maar Wendy gelooft niet dat hij schuldig is. Pip vermoedt dat er iets is met Robbert, maar hij ontkent. Daarnaast heeft Klaartje een geheim, waar het hele dorp al van op de hoogte is. En wat haalt Maria zich nu weer op de hals?

Aflevering 9 - donderdag 3 mei om 20.30 uur op NPO 1
Maria dreigt haar deadline niet te halen en Elle en Robbert bekennen hun zonde aan hun partners. Pip neemt op staande voet ontslag, maar Maria probeert haar tegen te houden. Daarnaast moet Freek met de helikopter naar Utrecht. Zijn er eindelijk donorlongen voor hem? Isa heeft een voorgevoel dat het helemaal mis gaat. Ook krijgt Wendy een onverwacht bezoek van Robocop. En denkt Sven nou echt dat Maria hem ziet als haar infantiele broertje? Tot slot gaat moeder Deen vissen.

Aflevering 10 - donderdag 17 mei om 20.30 uur op NPO 1
Door een misverstand met Maria besluit Sven te vertrekken. Daarnaast ligt Freek niet meer in zijn ziekenhuiskamer, dus Isa gaat uit van het ergste. Ook krijgen Robbert en Pip verschrikkelijke ruzie. Moeder Deen heeft haar grote liefde gevonden, maar hij is getrouwd. Wendy wil niets meer van Otis weten, totdat hij een liedje voor haar zingt. Tot slot voert Maria strijd in de gemeenteraad. Het ziet er niet naar uit dat ze gaat winnen. Komt alles nog wel goed?

Cast
O.a. Maria Deen (Monique van de Ven), Moeder Deen (Pleuni Touw), Isa (Markoesa Hamer), Robbert (Jelle de Jong), Wendy (Lisa Smit), Oscar (Leopold Witte), Heleen (Liz Snoijink), Gerda (Rian Gerritsen), Sven (Huub van der Lubbe), Freek (Oren Schrijver), Pip (Abbey Hoes), Bart Vos (Bram van der Vlugt), Zola (Maartje van de Wetering), Eva (Maartje Remmers) en Otis Monk (Mingus Dagelet).

Dokter Deen is geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland in samenwerking met Omroep MAX.

Dokter Deen: seizoen 4
Donderdag 26 april en 3 & 17 mei
Om 20.30 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/dokterdeen | @DokterDeen | #dokterdeen