Hilversum,
10
april
2018
|
10:32
Europe/Amsterdam

Dokter Deen - aflevering 6

Donderdag 12 april

Op donderdag 12 april is een nieuwe aflevering van MAX' dramaserie Dokter Deen te zien. Vanaf 20.30 uur op NPO 1 wordt de kijker meegenomen in het leven van de Vlielandse huisartsenfamilie Deen.

Aflevering 6 - donderdag 12 april om 20.30 uur op NPO 1
Otis vindt Wendy leuk, maar is dat gevoel wederzijds? Teun heeft nogal ongewone liefdesperikelen. Daarnaast heeft Oscar zijn beslissing genomen, maar iedereen ziet er verschrikkelijk tegenop. Eva komt speciaal over uit Indonesië en probeert haar vader van zijn besluit af te brengen, maar Oscar’s voornemen is onherroepelijk. Maria heeft het er heel moeilijk mee, toch respecteert ze zijn wens. Tot slot neemt Isa een gesprek op met de jarige Oscar, maar ze vergeet daarna haar camera uit te zetten.

Cast
O.a. Maria Deen (Monique van de Ven), Moeder Deen (Pleuni Touw), Isa (Markoesa Hamer), Robbert (Jelle de Jong), Wendy (Lisa Smit), Oscar (Leopold Witte), Heleen (Liz Snoijink), Gerda (Rian Gerritsen), Sven (Huub van der Lubbe), Freek (Oren Schrijver), Pip (Abbey Hoes), Bart Vos (Bram van der Vlugt), Zola (Maartje van de Wetering), Eva (Maartje Remmers) en Otis Monk (Mingus Dagelet).

Dokter Deen is geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland in samenwerking met Omroep MAX.

Dokter Deen: seizoen 4
Donderdag 12 april
Om 20.30 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/dokterdeen | @DokterDeen | #dokterdeen