Hilversum,
03
april
2018
|
11:06
Europe/Amsterdam

Dokter Deen - aflevering 5

Donderdag 5 april

Op donderdag 5 april is een nieuwe aflevering van MAX' dramaserie Dokter Deen te zien. Vanaf 20.30 uur op NPO 1 wordt de kijker meegenomen in het leven van de Vlielandse huisartsenfamilie Deen.

Aflevering 5 - donderdag 5 april om 20.30 uur op NPO 1
Robbert en Pip hebben problemen, maar of Robbert daar de juiste oplossing voor vindt? Freek, de dominee, vloekt in een vlog van Isa. De symptomen van Oscar zijn ALS worden erger. Tijdens de City Swim, waar de Vlielanders voor hem zwemmen, verslikt hij zich. Moeder Deen mag naar het verzorgingshuis, maar het afscheid van Maria valt haar zwaar. Daarnaast komt Sven onverwachts op bezoek met een wel heel bijzondere kapitein aan zijn zijde. Tot slot neemt Oscar een drastische beslissing.

Cast
O.a. Maria Deen (Monique van de Ven), Moeder Deen (Pleuni Touw), Isa (Markoesa Hamer), Robbert (Jelle de Jong), Wendy (Lisa Smit), Oscar (Leopold Witte), Heleen (Liz Snoijink), Gerda (Rian Gerritsen), Sven (Huub van der Lubbe), Freek (Oren Schrijver), Pip (Abbey Hoes), Bart Vos (Bram van der Vlugt), Zola (Maartje van de Wetering), Eva (Maartje Remmers) en Otis Monk (Mingus Dagelet).

Dokter Deen is geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland in samenwerking met Omroep MAX.

Dokter Deen: seizoen 4
Donderdag 5 april
Om 20.30 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/dokterdeen | @DokterDeen | #dokterdeen