Hilversum,
20
maart
2018
|
10:51
Europe/Amsterdam

Dokter Deen - aflevering 4

Donderdag 22 maart

Op donderdag 22 maart is een nieuwe aflevering van MAX' dramaserie Dokter Deen te zien. Vanaf 20.30 uur op NPO 1 wordt de kijker meegenomen in het leven van de Vlielandse huisartsenfamilie Deen.

Aflevering 4 - donderdag 22 maart om 20.30 uur op NPO 1
Moeder Deen komt op de wachtlijst van het verzorgingshuis, maar dan ontdekt Maria dat er iets grondig mis is met de verbouwingsplannen van het tehuis. Door een incident ontdekt Robbert wat er mis is met Pip. Isa moet een belangrijke beslissling nemen. Geeft ze alles op voor haar acteercarrière? Daarnaast heeft De Beer een pijnlijk probleem en wordt Elle ook nog eens betrapt. Wendy vindt Otis helemaal niet leuk. Of toch een klein beetje? Tot slot heeft Oscar een ernstige crisis en werkt Maria zichzelf in de nesten.

Cast
O.a. Maria Deen (Monique van de Ven), Moeder Deen (Pleuni Touw), Isa (Markoesa Hamer), Robbert (Jelle de Jong), Wendy (Lisa Smit), Oscar (Leopold Witte), Heleen (Liz Snoijink), Gerda (Rian Gerritsen), Sven (Huub van der Lubbe), Freek (Oren Schrijver), Pip (Abbey Hoes), Bart Vos (Bram van der Vlugt), Zola (Maartje van de Wetering), Eva (Maartje Remmers) en Otis Monk (Mingus Dagelet).

Dokter Deen is geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland in samenwerking met Omroep MAX.

Dokter Deen: seizoen 4
Donderdag 22 maart
Om 20.30 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/dokterdeen | @DokterDeen | #dokterdeen