Hilversum,
12
maart
2018
|
13:52
Europe/Amsterdam

Dokter Deen - aflevering 3

Donderdag 15 maart

Op donderdag 15 maart is een nieuwe aflevering van MAX' dramaserie Dokter Deen te zien. Vanaf 20.30 uur op NPO 1 wordt de kijker meegenomen in het leven van de Vlielandse huisartsenfamilie Deen.

Aflevering 3 - donderdag 15 maart om 20.30 uur op NPO 1
Jan Barendtsz stelt orde op zaken en wil zich, dankzij Maria’s advies, laten behandelen. Het lot bepaalt echter anders. Isa wordt 30, maar haar feestje loopt niet zoals ze had gehoopt. Ze zoekt troost in het maken van vlogs. De eerste ontmoeting van Wendy met de populaire zanger Otis Monk gaat niet zonder kleerscheuren. Maria vecht voor een plek voor Moeder Deen in het verzorgingshuis. Tot slot zorgt Oscar voor Moeder Deen, maar dat valt tegen.

Vlievlogs
Dokter Deen-personage Isa Kramer (Markoesa Hamer) plaatst iedere maandag, woensdag én vrijdag een nieuwe vlog op YouTube en MAX Vandaag! In haar Vlievlogs laat Isa zien hoe het is om op een Waddeneiland te wonen en wat het betekent om de dochter van de bekende Dokter Deen te zijn.

Cast
O.a. Maria Deen (Monique van de Ven), Moeder Deen (Pleuni Touw), Isa (Markoesa Hamer), Robbert (Jelle de Jong), Wendy (Lisa Smit), Oscar (Leopold Witte), Heleen (Liz Snoijink), Gerda (Rian Gerritsen), Sven (Huub van der Lubbe), Freek (Oren Schrijver), Pip (Abbey Hoes), Bart Vos (Bram van der Vlugt), Zola (Maartje van de Wetering), Eva (Maartje Remmers) en Otis Monk (Mingus Dagelet).

Dokter Deen is geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland in samenwerking met Omroep MAX.

Dokter Deen: seizoen 4
Donderdag 15 maart
Om 20.30 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/dokterdeen | @DokterDeen | #dokterdeen