Hilversum,
02
maart
2018
|
11:32
Europe/Amsterdam

Dokter Deen - aflevering 2

Donderdag 8 maart

Op donderdag 8 maart is een nieuwe aflevering van MAX' dramaserie Dokter Deen te zien. Vanaf 20.30 uur op NPO 1 wordt de kijker meegenomen in het leven van de Vlielandse huisartsenfamilie Deen.

Aflevering 2 - donderdag 8 maart om 20.30 uur op NPO 1 
Oscar probeert positief en strijdbaar om te gaan met zijn nieuwe leefsituatie. Maria loopt op haar tenen, terwijl moeder Deen dat juist niet doet. Maria moet daarom een onmogelijke keuze maken. Klaartje wordt ervaringsdeskundige op het gebied van misstanden in de ouderenzorg. Daarnaast krijgt Jan Barendtsz slecht nieuws te horen, waardoor hij het roer wil omgooien. Pip en Robbert delen de praktijk nu met Maria, maar privé begint het te rommelen.

Vlievlogs
Dokter Deen-personage Isa Kramer (Markoesa Hamer) plaatst iedere maandag, woensdag én vrijdag een nieuwe vlog op YouTube en MAX Vandaag! In haar Vlievlogs laat Isa zien hoe het is om op een Waddeneiland te wonen en wat het betekent om de dochter van de bekende Dokter Deen te zijn.

Cast
O.a. Maria Deen (Monique van de Ven), Moeder Deen (Pleuni Touw), Isa (Markoesa Hamer), Robbert (Jelle de Jong), Wendy (Lisa Smit), Oscar (Leopold Witte), Heleen (Liz Snoijink), Gerda (Rian Gerritsen), Sven (Huub van der Lubbe), Freek (Oren Schrijver), Pip (Abbey Hoes), Bart Vos (Bram van der Vlugt), Zola (Maartje van de Wetering), Eva (Maartje Remmers) en Otis Monk (Mingus Dagelet).

Dokter Deen is geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland in samenwerking met Omroep MAX.

Dokter Deen: seizoen 4
Donderdag 8 maart
Om 20.30 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/dokterdeen | @DokterDeen | #dokterdeen