Hilversum,
20
september
2022
|
12:00
Europe/Amsterdam

Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt Kids

Zaterdag 1 oktober

In Heel Holland Bakt Kids gaan jonge bakkers samen met hun maatje het bakavontuur aan. Zes duo’s bakken de sterren van de hemel in de Heel Holland Bakt-tent. De deelnemers zijn nu eindelijk bekend! Op Zapp.nl/HeelHollandBaktKids stellen Daantje en Daan, Kimani-Maïa en Harufa, Fiep en Ben, Elisa en Susana, Julia en Johan, en Rik en Marie-Louise zich aan Nederland voor. 

In de eerste aflevering van Heel Holland Bakt Kids is het thema dieren! De bakduo’s betreden voor het eerst de grote befaamde baktent, waar meer dan duidelijk is wat het thema is. De bakduo’s maken deze aflevering beestachtige meesterwerken; marsepein-diertjes en zes dieren-eclairs. 

De afleveringsinformatie van de overige afleveringen is te raadplegen op onze perssite

Over Heel Holland Bakt Kids
Ook kinderen gaan dit jaar weer de strijd aan om de beste junior thuisbakker van Nederland te worden. Dat doen ze samen met een bakmaatje. De bakduo’s geven elke week alles wat ze hebben om meesterbakkers te worden en om uiteindelijk de felbegeerde finale te behalen en winnen. Dit alles onder toeziend oog van juryleden Janny van der Heijden & Robèrt van Beckhoven en onder leiding van Edson da Graça

Heel Holland Bakt Kids (5 afleveringen) 
Vanaf zaterdag 1 oktober om 19.20 uur
Wekelijks op NPO Zapp
Presentatie: Edson da Graça
Jury: Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven 

HeelHollandBakt.nl | Facebook.com/HeelHollandBakt | Instagram.com/HeelHollandBakt | #HHBKids 

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar format van Love Productions.