Hilversum,
28
oktober
2023
|
20:03
Europe/Amsterdam

Dit is de winnaar van het vierde seizoen van Heel Holland Bakt Kids!

Floris is de winnaar van Heel Holland Bakt Kids! Dat werd zojuist bekendgemaakt in een betoverend spannende finale. Floris ging daarin de bakstrijd aan met medefinalisten Hannah en Mira. Hij mag zich de beste junior thuisbakker van Nederland noemen. 

Met een vleugje bakmagie en toverkunsten in de tent won Floris Heel Holland Bakt Kids.
Tijdens de finale maakten de finalisten drie chocoladetoetjes. Als spectaculair slotstuk bakten de bakduo's een Hoge Hoed Taart van vijfentwintig centimeter hoog, met minstens drie tover-attributen. 

Nek-aan-nekrace
Het was voor de jury moeilijk om te kiezen, de laatste aflevering was een nek-aan-nekrace. Juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden: "Floris had de lat het hoogst gelegd, met zeventien lagen taart. Een echte hoge hoed." Floris: "Ik was echt verrast toen ik hoorde dat ik had gewonnen. Ik had het helemaal niet verwacht!" Lees hier het hele interview met de kersverse Heel Holland Bakt-winnaar.  

Aanmelden voor het nieuwe seizoen 
Bakkers die betoverd zijn door het bakvirus en die deze finale naar meer vonden smaken, kunnen zich via deze link aanmelden voor het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids! 

MAX-programma’s terugkijken of luisteren? Dat kan via MAX Vandaag

HeelHollandBakt.nl | Facebook | Instagram