Hilversum,
17
maart
2024
|
21:19
Europe/Amsterdam

Dít is de winnaar van het elfde seizoen van Heel Holland Bakt!

Aruna is de kersverse winnaar van het MAX-programma Heel Holland Bakt. Dat werd zojuist bekendgemaakt in een spannende finale waarin zij haar medefinalisten Susan en Tim versloeg. 

Na acht weken bakplezier is de Heel Holland Bakt-bokaal voor Aruna. Met o.a. haar spectaculaire voorjaarsbruidstaart, het spektakelstuk in de finale-aflevering, wist ze juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven te overtuigen. Aruna mag zich vanaf vandaag De Beste Thuisbakker van Nederland 2024 noemen.  

Het kiezen van een winnaar vond Janny van der Heijden erg moeilijk: "Ik denk dat als we naar de tien voorgaande seizoenen kijken, dat dit de allermoeilijkste beslissing was". Robèrt van Beckhoven vult aan: "Als de drie finalisten aan drie verschillende seizoenen hadden meegedaan, hadden ze alle drie gewonnen. Het lag echt heel dicht bij elkaar"

Lees hier alles over Aruna en haar ervaringen in de baktent. Uit het interview mag geciteerd worden onder vermelding van Omroep MAX.

Ook meedoen aan Heel Holland Bakt? 
Kijkers die hebben genoten van Heel Holland Bakt en het naar meer vinden smaken, kunnen zich opgeven voor een nieuw seizoen. Aanmelden kan via de site!