Hilversum,
20
februari
2018
|
16:48
Europe/Amsterdam

Dionne Stax presenteert nieuw seizoen Van onschatbare waarde bij MAX

Dionne Stax presenteert vanaf donderdag 12 april om 21.30 uur op NPO 1 een nieuw seizoen van Van onschatbare waarde. Ook deze reeks mogen verkopers aankloppen bij vier experts om hun bijzondere objecten te verhandelen voor een zo hoog mogelijk bedrag. Maar als een bod eenmaal geaccepteerd of geweigerd is, is er geen weg meer terug.

In het MAX-programma Van onschatbare waarde krijgen mensen uit heel Nederland de unieke kans om hun waardevolle pronkstukken te verkopen aan één van de gerenommeerde experts. De experts ontvangen verkopers in hun eigen kamer. De verkoper accepteert het bod of kiest ervoor om door te gaan naar de volgende kamer. Maar er moet wel slim onderhandeld worden, want als een bod eenmaal geaccepteerd of geweigerd is, dan is er geen weg meer terug… Lukt het de verkoper de experts te verleiden tot zijn of haar hoogste bod?

De stukken
In iedere aflevering van Van onschatbare waarde biedt een aantal verkopers hun bijzondere stuk aan de experts aan. Aan Dionne vertellen zij het verhaal áchter het object, waarna ze tot onderhandelen overgaan. Dit seizoen wordt onder andere aangeboden: een Ferdinand Bol, een draaiorgel, een boek van Jan Cremer en een heuse authentieke Italiaanse draagstoel.

De experts
Meer informatie over de vier experts in Van onschatbare waarde is te vinden achter de volgende links: Ilse Daatselaar, Bert Degenaar, Ebert Roest en Arnold Wegh.

Van onschatbare waarde
Vanaf 12 april 2018
Elke donderdag om 21.30 uur op NPO 1
Presentatie: Dionne Stax

www.facebook.com/Vanonschatbarewaarde | www.maxvandaag.nl