Hilversum,
02
maart
2017
|
17:46
Europe/Amsterdam

Dionne Stax presenteert Eerste Hulp Bij Ongevallen van MAX

Woensdag 5 april

Op woensdag 5 april om 21.20 uur op NPO 1 presenteert Dionne Stax de eenmalige MAX-thema-uitzending Eerste Hulp Bij Ongevallen. Dat maakte de presentatrice zojuist bekend in Tijd voor MAX. Aan de hand van demonstraties, vragen en persoonlijke verhalen neemt MAX u in 90 minuten mee in de wereld van EHBO. Want: weet iedereen wel wat te doen bij een ongeval?

De meeste ongelukken gebeuren thuis. Weet u bijvoorbeeld wat u moet doen als uw man kokend water over zich heen krijgt, als uw buurvrouw bewusteloos raakt of als uw (klein)kind een wasmiddel heeft ingeslikt? Volgens cijfers van het Rode Kruis raken per jaar zo’n 7,6 miljoen mensen gewond door een ongeval. De eerste hulp die u verleent kan daadwerkelijk een mensenleven redden.

Tijdens de uitzending ziet u onder andere wat u moet doen bij brand(wonden), wanneer en hoe er gereanimeerd moet worden, maar ook wat u kunt doen bij een dierenbeet of een vergiftiging. Drie experts geven in de uitzending tips en adviezen en diverse thema’s binnen de EHBO passeren de revue.

Wilt u de opname van Eerste Hulp Bij Ongevallen bijwonen om erachter te komen hoe het met uw EHBO-kennis is gesteld? Aanmelden kan op MAX Vandaag.

MAX: Eerste Hulp Bij Ongevallen
Woensdag 5 april
Om 21.20 uur op NPO 1
Presentatie: Dionne Stax

www.facebook.com/OmroepMAXlive | @OmroepMAXlive | #ehboMAX