Hilversum,
22
maart
2021
|
12:18
Europe/Amsterdam

Deze week in Sterren op het Doek: Ruth Jacott

Zaterdag 27 maart om 20.40 uur op NPO 2

Zangeres Ruth Jacott is de derde gast van het nieuwe seizoen van het MAX-programma Sterren op het Doek. Ook nu geven in totaal acht prominenten zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol. Wat laten ze van zichzelf zien? En wat juist niet? Elke aflevering worden er drie portretten gemaakt: in hoeverre hebben de kunstenaars hun model weten te vangen? De gast staat voor een mooie, maar moeilijke keuze want er gaat uiteindelijk maar één doek mee naar huis. De derde aflevering van Sterren op het Doek met Ruth Jacott is te zien op zaterdag 27 maart om 20.40 uur op NPO 2. 

Zangeres Ruth Jacott staat in deze aflevering model op een voor haar zeer vertrouwd podium in Stadsschouwburg Velsen voor drie getalenteerde kunstenaars. In een persoonlijk gesprek vertelt ze aan Özcan Akyol over de rol die haar ouders ieder voor zich in haar leven spelen en op welke wijze haar scheiding haar tot een sterke vrouw heeft gevormd.

Veilingsite Sterren op het Doek
Aan het einde van de aflevering van Sterren op het Doek mag de BN’er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite: www.sterrenophetdoek.nl.

Sterren op het Doek
Zaterdag 27 maart
Wekelijks om 20.40 uur op NPO 2
Presentatie: Özcan Akyol
www.sterrenophetdoek.nl

Instagram.com/OmroepMAX_ | Facebook.com/OmroepMAX |Twitter.com/OmroepMAX | #sterrenophetdoek