Hilversum,
15
maart
2021
|
09:50
Europe/Amsterdam

Deze week in Sterren op het Doek: Khadija Arib

Zaterdag 20 maart om 20.35 uur op NPO 2

Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib is de tweede gast van het nieuwe seizoen van het MAX-programma Sterren op het Doek. Ook nu geven in totaal acht prominenten zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol. Wat laten ze van zichzelf zien? En wat juist niet? Elke aflevering worden er drie portretten gemaakt: in hoeverre hebben de kunstenaars hun model weten te vangen? De gast staat voor een mooie, maar moeilijke keuze want er gaat uiteindelijk maar één doek mee naar huis. De tweede aflevering van Sterren op het Doek met Khadija Arib is te zien op zaterdag 20 maart om 20.35 uur op NPO 2. 

In deze aflevering vertelt Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib over haar eerste periode in Nederland toen haar moeder en zij werden herenigd met haar vader in Rotterdam-Zuid. In Jeugdtheater Hofplein – het plein waar ze leerde fietsen - wordt ze door drie vrouwelijke kunstenaars vastgelegd op het doek. Özcan Akyol ontdekt welke momenten haar strijdlustig hebben gemaakt.

Veilingsite Sterren op het Doek
Aan het einde van de aflevering van Sterren op het Doek mag de BN’er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite: www.sterrenophetdoek.nl.

Sterren op het Doek
Zaterdag 20 maart
Wekelijks om 20.35 uur op NPO 2
Presentatie: Özcan Akyol 
www.sterrenophetdoek.nl

Instagram.com/OmroepMAX_ | Facebook.com/OmroepMAX | Twitter.com/OmroepMAX | #sterrenophetdoek