Hilversum,
10
januari
2017
|
14:18
Europe/Amsterdam

Deze week in MAX Avondconcert op NPO Radio 4

Morgen is Frank Boeijen loge-gast bij MAX Avondconcert. Vanuit een uitverkocht Tivoli Vredenburg in Utrecht presenteert Wouter Pleijsier het programma vanaf 20.00 uur op NPO Radio 4. Een dag later, op donderdag, volgt MAX Avondconcert twee mensen tijdens hun ontmoeting voor Samen Naar Klassiek.

Wouter Pleijsier presenteert MAX Avondconcert woensdag vanuit een uitverkocht Tivoli Vredenburg in Utrecht. Op het programma staan de Amerikaans-Canadese singer-songwriter Rufus Wainwright en het kroonjuweel onder de strijkorkesten, het Amsterdam Sinfonietta. Loge-gast is Frank Boeijen. Frank zit bijna veertig jaar in het vak en is één van Nederlands meest gewaardeerde popmuzikanten. In 2013 werd hij uitgeroepen tot beste singer-songwriter van Nederland en Vlaanderen. Volgende maand begint hij aan een nieuwe theatertour én verschijnt er een verzamelalbum.

Samen Naar Klassiek
Samen genieten van klassieke muziek is altijd leuker dan alleen. MAX Avondconcert brengt met Samen Naar Klassiek muziekliefhebbers bij elkaar. Inmiddels zijn er al ruim 400 aanmeldingen en donderdag 12 januari ontmoeten weer twee mensen elkaar voor Samen Naar Klassiek. Ze bezoeken het concert van het Nederlands Philharmonisch Orkest onder leiding van Wayne Marshall in De Doelen in Rotterdam. Een verslag van de ontmoeting is live te horen tijdens MAX Avondconcert.

MAX Avondconcert
Maandag t/m donderdag en zondag
Vanaf 20.00 uur op NPO Radio 4
Presentatie: Wouter Pleijsier