Hilversum,
17
januari
2017
|
16:10
Europe/Amsterdam

Deze week in MAX Avondconcert op NPO Radio 4

Morgen is Albert Verlinde de loge-gast bij het MAX Avondconcert. Vanuit het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam presenteert Christiaan Kuyvenhoven het programma vanaf 20.00 uur op NPO Radio 4. Een dag later, op donderdag, volgt het MAX Avondconcert twee mensen tijdens hun ontmoetding voor Samen Naar Klassiek.

Christiaan Kuyvenhoven presenteert het MAX Avondconcert woensdag vanuit het Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam. Op het programma staat Capella Amsterdam. Het kamerkoor zingt werk van Mendelssohn, Thoresen en Hindemith. Loge-gast is Albert Verlinde. Afgelopen week heeft Albert bij het Musical Awards Gala vele prijzen mogen ontvangen, maar welke rol speelt klassieke muziek in zijn leven?

Samen Naar Klassiek
Samen genieten van klassieke muziek is altijd leuker dan alleen. Het MAX Avondconcert brengt met Samen Naar Klassiek muziekliefhebbers bij elkaar. Donderdag 18 januari ontmoeten weer twee mensen elkaar voor Samen Naar Klassiek. Ze bezoeken het concert van violist Fabio Bondi en zijn Europese Galante in de Grote Kerk in Leeuwarden. Een verslag van de ontmoeting is live te horen tijdens MAX Avondconcert en dat wordt gepresenteerd door Wouter Pleijsier. Benieuwd hoe het andere koppels is vergaan tijdens hun ontmoeting voor Samen Naar Klassiek? Beluister hun verhalen op samennaarklassiek.nl!

MAX Avondconcert
Maandag t/m donderdag en zondag
Vanaf 20.00 uur op NPO Radio 4