Hilversum,
28
juni
2019
|
15:29
Europe/Amsterdam

Desray, Toontje Lager en Loes Haverkort te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 29 juni tot en met vrijdag 5 juli staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Aanstaande zaterdag 29 juni is de Nederlandse Veteranendag. Ter gelegenheid van deze speciale dag komt Wekker-Wakker-Weekend! die dag live vanaf het Malieveld in Den Haag. Presentator Jan Rietman loopt mee tijdens de laatste fase van de opbouw, praat met jonge en oudere veteranen, én is live bij de opening. Muziek is erg belangrijk voor de veteranen op missie. Afgelopen week hebben al veel NPO Radio 5-luisteraars hun ultieme veteranensong kenbaar gemaakt. In de uitzending van zaterdag 29 juni laat Jan de grootste veteranenhits horen. 

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In Je dag is goed bespreekt Jeroen van Inkel met pitreporter Jack Plooij de prestaties van Max Verstappen tijdens de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk. Verder: vanaf maandag is het verboden tijdens het fietsen mobiel te telefoneren en te appen. Daarom zoekt Jeroen in de tombola liedjes die te maken hebben met het verkeer. Ook hoor je de jongste burgemeester van Nederland én alles over een bijzonder concert van de The Beach Boys op de Maasvlakte.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5Het middagprogramma Haandrikman! is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste nummers en natuurlijk belt Bert Haandrikman met de jarige van de dag. 

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Het belooft weer een mooie week te worden voor De MAX!. Er komen weer verschillende muzikale gasten naar de studio van NPO Radio 5. Zo ontvangen Henkjan Smits en Manuëla Kemp maandag 1 juli de rapper-songwriter Ben Forte, een veelbelovend nieuw talent. Donderdag 4 juli komt actrice Loes Haverkort langs. Ze won onlangs het programma It Takes 2 en bracht meteen een single, genaamd Lost, uit.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
In TinekeShow verheugt Tineke de Nooij zich op livemuziek in haar show op vrijdag 5 juli. Desray en Toontje Lager komen langs. Desray is een zangeres met een dijk van een stem, die ook nog eens Conservatorium geschoold is. We kennen haar ook van de hits die ze met 2 Brothers on the 4th Floor scoorde. Tegenwoordig timmert Desray solo aan de weg. En dat doet ze momenteel met de nieuwe single You Can Be Loved

Ook Toontje Lager, een van de bekendste bands uit de jaren 80, komt langs. De band scoorde grote hits als Net Als In De FilmZoveel Te Doen en Stiekem Gedanst. Hun succes is tijdloos, want ondanks dat de originele band uit elkaar is gegaan, staat Erik Mesie nog steeds voor uitverkochte zalen met zijn nieuwe bandleden. Hij komt aanstaande vrijdag met zijn band zingen in TinekeShow. Publiek kan hierbij aanwezig zijn. Het is gratis en aanmelden kan via tinekeshow.nl.

Verder nog een primeur: volgende week start vaste zomerkokkin Emina Zorlak. Zij maakt een lekker lunchhapje! 

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goedWekker-Wakker-Weekend!TinekeShowDe MAX!Haandrikman! en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAXwww.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshowwww.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.facebook.com/wekkerwakkerweekendwww.maxvandaag.nl