Hilversum,
10
september
2018
|
17:14
Europe/Amsterdam

Derde seizoen The Great Australian Bake Off bij MAX

Vanaf zondag 16 september rond 07.45 uur op NPO 1

MAX zendt het derde seizoen uit van The Great Australian Bake Off. Het Australische bakprogramma is vanaf zondag 16 september elke week te zien om 07.45 uur op NPO 1.

Twaalf Australische thuisbakkers gaan aan de slag om juryleden Maggie Beer en Matt Moran ervan te overtuigen dat zij het lekkerst kunnen bakken! Zij worden bijgestaan door het komische presentatieduo Claire Hooper en Mel Buttle. In tien afleveringen voeren de kandidaten verschillende bakopdrachten uit. Elke week mag één kandidaat zich meesterbakker noemen, terwijl een ander juist de tent moet verlaten. Zo blijven er uiteindelijk drie finalisten over, waarvan eentje zich uiteindelijk de beste thuisbakker van Australië mag noemen.

Taart
Een verse lading Australische bakkers! De twaalf bakkende kandidaten geven de eerste aflevering een eigen draai aan het maken van een marmertaart. Verder geeft jurylid Maggie bij de technische opdracht Franse les met haar eigen versie van de madeleine. De bakkers sluiten af met het spektakelstuk: een fantastische kinderverjaardagstaart.

Overige afleveringsinformatie is te raadplegen op deze pagina.

The Great Australian Bake Off - seizoen 3
Vanaf zondag 16 september
Elke week om 07.45 uur op NPO 1
Presentatie: Claire Hooper en Mel Buttle
Jury: Maggie Beer en Matt Moran
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/OmroepMAX | @OmroepMAX