Hilversum,
14
augustus
2019
|
14:55
Europe/Amsterdam

Derde aflevering van Denkend aan Holland: Janny en André varen van A naar A

Maandag 19 augustus om 22.15 uur op NPO 1

In de derde aflevering van Denkend aan Holland maken André van Duin en Janny van der Heijden een boottocht van nieuw- naar oud-Nederland. Op maandag 19 augustus om 22.15 uur te zien bij MAX op NPO 1.

Janny en André krijgen het varen al aardig onder de knie tijdens hun derde tocht die voert van nieuw- naar oud-Nederland. Ze reizen van A naar A: van het relatief nieuwe Almere – waar ze architectonische hoogstandjes bewonderen- via het oude vissersdorp Spakenburg naar het oude Amersfoort. Er wordt daar niet alleen vis gegeten, maar ook gevangen. Steeds weer verwonderen Janny en André zich over het rijke natuurschoon en de voorbijgangers met bijzondere verhalen.

Over Denkend aan Holland
In Denkend aan Holland ontdekken André van Duin en Janny van der Heijden ons mooie Nederland vanaf het water. Elke aflevering trekken ze erop uit met hun boot. Natuurlijk meren André en Janny zo nu en dan ook aan, om de prachtige plekken te bezoeken waar het water hen brengt. Janny kan André veel vertellen over zowel de culturele als culinaire geschiedenis van bepaalde plekken. Dat allemaal in het gezelschap van scheepshond Nhaan; de teckel van Janny.

Denkend aan Holland
Maandag 19 augustus
Om 22.15 uur op NPO 1
Presentatie: André van Duin en Janny van der Heijden

www.MAXVandaag.nlInstagram.com/OmroepMAX_ | Facebook.com/OmroepMAX | Twitter.com/OmroepMAX | #denkendaanholland