Hilversum,
17
mei
2019
|
13:56
Europe/Amsterdam

Dennis van Aarssen en Meneer van Zanten bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 18 mei tot en met vrijdag 24 mei staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In Wekker-Wakker-Weekend! blikt Jan Rietman op zaterdag 18 mei vooruit op de finale van het Eurovisie Songfestival. Ook ontvangt Jan collega Ron Brandsteder in de studio. De twee gezworen vrienden, die samen veel hebben meegemaakt in de radio- en televisiewereld, behandelen de kansen van Duncan Laurence. En ze praten over Rons radioshow Ron wacht op de nacht.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag zijn ochtendprogramma Je dag is goed. Roger Hodgson, oud-zanger van de legendarische band Supertramp, is in Nederland voor een optreden. Jeroen spreekt een fan die geen enkel optreden mist. Verder is het filmfestival van Cannes in volle gang. Filmjournalist Robbert Blokland vertelt welke films de moeite waard zijn om te zien. Pitreporter Jack Plooij is er vrijdag 24 mei met de voorbeschouwing van de Formule 1 Grand Prix van Monaco.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma Haandrikman! is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste nummers en natuurlijk een belletje met de jarige van de dag. 

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Henkjan Smits en Manuëla Kemp presenteren elke werkdag het avondprogramma De MAX!. De band Meneer van Zanten beklimt woensdag 22 mei het podium van Club de MAX!. En dat betekent rock-‘n-roll! De band, die op festivals een graag geziene gast is en al in het voorprogramma stond van De Dijk, brengt eigen nummers met veel passie en plezier.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
In TinekeShow ontvangt Tineke de Nooij op vrijdag 24 mei in het eerste uur de Duitse volkszanger Dennie Christian. In het tweede uur is The Voice of Holland-winnaar Dennis van Aarssen te gast. Hij maakte indruk met zijn jazzy uitvoering van Modern World van Anouk en won daarmee de talentenjacht.

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).