Hilversum,
08
april
2019
|
10:48
Europe/Amsterdam

De Week van de Jaren 70 bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 6 april tot en met vrijdag 12 april staat er een mooie themaweek op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Het is namelijk de Week van de Jaren 70!

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Zaterdag 6 april start de Week van de Jaren 70 op NPO Radio 5! In Wekker-Wakker-Weekend! neemt Jan Rietman je mee naar die legendarische jaren. Je hoort muziek, stemmen en verhalen uit die tijd. Natuurlijk is er ook countrymuziek, speelt Jan de spannende kennisquiz de 70 van 70 waarbij mooie prijzen te winnen zijn, en kun je stemmen voor de Toplijst van de Jaren 70!

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag zijn ochtendprogramma Je dag is goed, hierin staan goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal. Zoals elke week sluit op vrijdag cabaretier Roel C. Verburg de week af met een lied dat hij schrijft naar aanleiding van een opvallend nieuwsbericht.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Bert Haandrikman is elke maandag tot en met donderdag te horen met zijn middagprogramma Haandrikman!. Ook deze week belt Bert weer met de jarige van de dag, die op zijn mega-verjaardagskalender staat.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
In het kader van de Week van de Jaren 70 hebben Manuëla Kemp en Henkjan Smits in De MAX! elke dag een popjournalist aan de telefoon die vertelt over een bijzondere ontmoeting met een artiest uit de jaren 70. Sommigen van die artiesten zijn nog steeds actief, anderen minder of helaas overleden. Onder anderen Keith Richards, Roger Waters en Gino Vannelli worden besproken. 

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Tineke de Nooij ontvangt in TinekeShow muzikale gasten die spetterende live optredens geven. Deze week wordt de Week van de Jaren 70 afgesloten met jouw favorieten. Welk lied mag echt niet ontbreken? Stem hier

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).