Hilversum,
23
februari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

De Perstribune met Carry en Leo (uitzenddatum: 23-02-2014)

PERSBERICHT


Muziekkenner Leo Blokhuis en oud-schaatsster Carry Geijssen op De Perstribune bij MAX

 

21 februari 2014 - Het Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 23 februari muziekkenner Leo Blokhuis en oud-schaatsster Carry Geijssen.


Leo Blokhuis is technicus, programmamaker en kenner en liefhebber van de hedendaagse popmuziek. Als popprofessor ‘Don Leo’ staat hij elk jaar Matthijs van Nieuwkerk ter zijde in de Top 2000 A-Go-Go op televisie, maar hij maakt ook interviews met pophelden en al ruim 20 jaar het Radio 2-programma For The Record, samen met Mart Smeets. Dat programma houdt komende week tot groot verdriet van beide heren op te bestaan. Blokhuis komt vertellen of en waar zijn liefde voor muziek tegenwoordig nog een plekje krijgt op de radio.


Carry Geijssen won als eerste Nederlander een gouden schaatsmedaille op de Olympische Spelen. In Grenoble was de toen 21-jarige de snelste op de 1000 meter, nadat ze een dag eerder al zilver had gewonnen op de 1500 meter. Met Geijsen wordt gesproken over toen en nu en vooral de medailleregen van de huidige schaatslichting.

Recensent Ron Vergouwen blikt in Kassie Kijken weer terug op de afgelopen tv-week en Vliegende Keep-verslaggever Jules van der Wardt praat met Achilles ’29-voorzitter Harrie Derks thuis en bij de club over zijn ervaringen met een half jaar betaald voetbal. 

 

Verder in de uitzending ook het laatste medianieuws en sportnieuws uit Sotsji, de wedstrijd FC Utrecht-FC Groningen. Ook de uitslag van de loting van het EK 2016 in Frankrijk wordt in De Perstribune bekend gemaakt.

 
De presentatie is in handen van Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 23 februari 2014
Vanaf 12:15 uur op Radio 1
www.deperstribune.nl