Hilversum,
08
september
2017
|
11:25
Europe/Amsterdam

De Perstribune geeft luisteraar kijkje achter de schermen op Open Studio Dagen

Zondag 10 september

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX zendt komende zondag live, met publiek, uit vanaf de Open Studio Dagen in Hilversum. Te gast zijn onder meer Erik van der Hoff, Sandra Ysbrandy, Mounir Toub en Nico-Jan Hoogma.

In het eerste uur van De Perstribune, tussen 12.00 en 13.00 uur, is tv-producent en presentator Erik van der Hoff te gast. Van der Hoff timmert aan de weg met zijn mediabedrijf Blazhoffski. In het verleden was hij onder meer actief als zanger Roberto Jacketti. Ook aanwezig in de MAX-studio zijn de televisiekoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub. Zij begonnen deze week met het nieuwe dagelijkse kookprogramma Kook mee met MAX.

In het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur schuift Nico-Jan Hoogma aan. Hoogma is tegenwoordig directeur van Heracles Almelo. Als voetballer speelde hij onder meer in de Bundesliga, bij Hamburger SV.‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is zondag bij shorttracker Sjinkie Knegt. En mediadeskundige Ron Vergouwen keek afgelopen week vooral naar de nieuwe tv-programma's van RTL.

De Perstribune, live vanaf de Open Studio Dagen in Hilversum, wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 10 september
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

www.maxvandaag.nl | #DePerstribune | @DePerstribune