Hilversum,
26
november
2021
|
12:41
Europe/Amsterdam

De Muzikale Koelkast: Wat zijn de eetgewoontes van Belle Perez en wie heeft ze ooit betrapt?

In de nieuwste aflevering van podcast- en webserie De Muzikale Koelkast van NPO Radio 5 en MAX nemen Daniel Dekker en Koelkastcoach Sabine Leijten een kijkje in de koelkast van Belle Pérez. Ze komen te weten wat de eetgewoontes en leefstijl zijn van de zangeres. Ook vertelt Belle dat zij ooit een collegamuzikant heeft betrapt. “Tijdens de tour kwam ik een keer de kleedkamer binnen en zag ik één van de muzikanten met een andere collega zoenen. Beiden hadden een relatie, dus dat was niet zo mooi”.

Daniel Dekker en Koelkastcoach Sabine Leijten nemen een kijkje in de goedgevulde koelkast van zangeres Belle Pérez. Ze vertelt over haar grote verslaving en de ongeëvenaarde paella van haar oma Pilar. Ook laat ze een schattige foto zien waarop zij als kleine Belle op de tafel bij haar opa en oma stond in een prachtige Flamencojurk. “Ik wilde altijd die typisch authentieke jurk aan als ik bij mijn grootouders kwam logeren.”

In de 24-delige videoserie De Muzikale Koelkast nemen Daniel Dekker en Sabine Leijten elke twee weken een kijkje in de koelkast van een bekende Nederlander. Ook bespreken ze de favoriete muziekklassieker van hun digitale gast. In de gelijknamige 10-delige podcastserie praat het tweetal wekelijks over wat ze te weten zijn gekomen over de eetgewoontes en leefstijl van de BN’ers.

Volgende week, vrijdag 3 december, is Richard Kemper te horen in de podcast.

De Muzikale Koelkast (24-delige videoserie, 10 podcast-afleveringen)
Presentatie: Daniel Dekker en Sabine Leijten
Te beluisteren en bekijken via NPORadio5.nl, NPOLuister.nl en MAXVandaag.nl/podcast