Hilversum,
29
augustus
2016
|
16:45
Europe/Amsterdam

De Heel Holland Bakt-taarttram van MAX

’s werelds eerste geurtram

Vanaf vandaag, maandag 29 augustus, rijdt er een speciale tram door Amsterdam. De extra opvallende Heel Holland Bakt-taarttram is de komende vier weken te vinden op diverse lijnen in en rond het centrum van de hoofdstad. Maar dat is niet alles: op het voertuig heeft MAX een bijzondere verrassing bevestigd...

Hoe ruikt het in de Heel Holland Bakt-tent als de ovens aan staan? Dat vroeg een groot deel van Holland zich tijdens afgelopen seizoenen af. Helaas klinkt geurentelevisie voorlopig nog als toekomstmuziek. Toch heeft MAX de afgelopen maanden aan een bijzondere tussenoplossing gewerkt. De komende vier weken verspreidt de Heel Holland Bakt-taarttram namelijk een heuse appeltaartgeur door Amsterdam!

MAX is daarmee de eerste ter wereld die een geurkanon koppelt aan een operationele tram, om zo een geur te verspreiden. Vandaag is de Heel Holland Bakt-taarttram te vinden op lijn 7. Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt start aanstaande zondag om 20.20 uur op NPO 1. In de eerste aflevering gaan de kandidaten aan de slag met mergpijpjes. Het thema luidt: Cake-week!

MAX werkt nog aan een passende oplossing voor de ‘smaak-vraag’. Veel fans geven aan graag te willen proeven van de creaties. Hierover later meer.

Heel Holland Bakt
Vanaf zondag 4 september
Om 20.20 uur op NPO 1
www.heelhollandbakt.nl

#HHB | @HeelHollandBakt