Hilversum,
30
november
2018
|
16:40
Europe/Amsterdam

De Heel Holland Bakt Adventskalender van MAX is er!

Dit seizoen is Heel Holland Bakt voor het eerst in de wintermaanden te zien. Om dat te vieren lanceert MAX op vrijdag 30 november de Heel Holland Bakt Adventskalender! Met deze online cadeaukalender, speciaal gemaakt voor Heel Holland Bakt-fans worden de feestdagen nóg feestelijker. Vanaf zaterdag 1 december zijn de 'adventscadeaus' te openen op www.heelhollandbakt.nl/adventskalender

Gebruikers mogen gedurende de maand december elke dag een digitaal cadeau openen. “Een adventskalender hoort voor mij echt bij de feestdagen. Het is nostalgisch en zo’n kalender past natuurlijk goed bij het gezellige gevoel van Heel Holland Bakt”, licht MAX-directeur Jan Slagter toe.

In de dagelijks te openen cadeaus vindt men uiteenlopende Heel Holland Bakt-content, zoals exlcusief achter de schermen-materiaal, deleted scenes, bloopers, spellen en andere feestelijke extra’s. Maar dat niet alleen: in honderden ‘kalendervakjes’ zitten echte Heel Holland Bakt-prijzen verstopt. Fans maken bij het openen van hun pakjes dus elke dag kans op cadeaus, zoals Heel Holland Bakt-schorten, bakboeken en ovenwanten.

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt start op zondag 9 december om 20.20 uur op NPO 1. Smaakt naar meer, de vaste nabeschouwing van Heel Holland Bakt, start een dag later, op maandag 10 december om 22.15 uur op NPO 1.