Hilversum,
05
augustus
2022
|
09:30
Europe/Amsterdam

De Goeiedag Haandrikman!-zomertoer met Bert Haandrikman op Texel

Vrijdag 12 augustus

MAX-dj Bert Haandrikman reist deze zomer vier weken door het land tijdens zijn zomertoer. Elke week staat een ander deel van Nederland centraal. Van 8 tot en met 12 augustus is dat Texel. Op vrijdag 12 augustus is Bert te vinden bij Ecomare. 

Nederland heeft ontzettend veel moois te bieden. Van bijzondere gebruiken tot natuur; het is er allemaal. Tijdens de Goeiedag Haandrikman!-zomertoer belicht Bert Haandrikman steeds één week lang een bepaald gebied. De luisteraars gaan met Bert mee op reis en maken kennis met de historie, de gebruiken en kleurrijke personen uit de regio. Op de vrijdagen zendt hij live uit vanaf een locatie in deze streek. In de laatste zomertoer-week is het geen provincie, maar een eiland dat wordt belicht: Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland. Bert spreekt daar met onder andere wadloopgids Theo Spijker en hoort van strandjutter Maarten Brugge over zijn vondsten op het strand van Texel. In het uur tussen 8 en 9 zingt de Texelse band Gone to the Beach twee van hun mooiste liedjes.

Over Goeiedag Haandrikman!
Bert Haandrikman presenteert elke werkdag zijn ochtendshow Goeiedag Haandrikman! op NPO Radio 5. Bij hem hoor je het laatste nieuws en gezellige muziek. Iedere dag belt Bert een jarige van zijn grootste verjaardagskalender van Nederland en neemt aan het einde van de show alle opvallende binnengekomen berichten en post met je door!

Goeiedag Haandrikman!
Vrijdag 12 augustus
Tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 5
Presentatie: Bert Haandrikman
MAXVandaag.nl

Facebook.com/HaandrikmanMAX | Instagram.com/berthaandrikman | #haandrikman