Hilversum,
01
augustus
2022
|
13:47
Europe/Amsterdam

De Goeiedag Haandrikman!-zomertoer met Bert Haandrikman in Limburg

Van 1 tot en met 5 augustus

MAX-dj Bert Haandrikman reist deze zomer vier weken door het land tijdens zijn zomertoer. Elke week staat een ander deel van Nederland centraal. Van 1 tot en met 5 augustus is dat Limburg. Op vrijdag 5 augustus is Bert te vinden bij MergelRijk in Valkenburg. 

Nederland heeft ontzettend veel moois te bieden. Van bijzondere gebruiken tot natuur; het is er allemaal. Tijdens de Goeiedag Haandrikman!-zomertoer belicht Bert Haandrikman steeds één week lang een bepaald gebied. Hij laat de luisteraars kennismaken met de historie, typerende fenomenen en zendt op de vrijdagen live uit vanaf een locatie in deze streek. De derde toerweek is Bert te vinden in: Limburg, waar Haandrikman onder andere met Peter Meurders van MergelRijk in Valkenburg spreekt. Mr. PinkPop Jan Smeets nam dit jaar onder luid applaus afscheid van 'zijn' Pinkpop. Bij Bert hoor je hem over dit typisch Limburgs festival. En niemand minder dan Ton Engels komt optreden. 

Over Goeiedag Haandrikman!
Bert Haandrikman presenteert elke werkdag zijn ochtendshow Goeiedag Haandrikman! op NPO Radio 5. Bij hem hoor je het laatste nieuws en gezellige muziek. Verder heeft hij De grootste verjaardagskalender van Nederland met daarop alle vrienden van de show. En Bert neemt alle persoonlijke berichten met je door in de Brievenbus.

Goeiedag Haandrikman!
Vrijdag 5 augustus
Tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 5
Presentatie: Bert Haandrikman
MAXVandaag.nl

Facebook.com/HaandrikmanMAX | Instagram.com/berthaandrikman | #haandrikman