Hilversum,
20
oktober
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

De finale van Heel Holland Bakt: wie wordt de ‘Beste Thuisbakker van Nederland’?

De finale van Heel Holland Bakt: wie wordt de ‘Beste Thuisbakker van Nederland’? 

Hilversum, 20 oktober 2015 – Na acht weken alles gegeven te hebben, is de eindstreep dan eindelijk in zicht: aanstaande zondag 25 oktober strijden Farida, Sarena en Martine om de titel ‘Beste Thuisbakker van Nederland’. MAX zendt de zinderende finale uit om 20.20 uur op NPO 1. Wie wordt de winnaar van Heel Holland Bakt? 

In deze achtste en laatste aflevering staan er wederom drie uitdagende opdrachten op de finalisten te wachten. Zo dienen de drie dames ieder een heerlijk macaron-dessert op tafel te toveren. Wie weet de jury met haar Franse suikercreatie te charmeren? 

Vervolgens gaan Farida, Sarena en Martine aan de slag met harde mokka’s. Hoewel dit delicate gebakje er lieflijk uitziet, is het een harde noot om te kraken. Toch draaien de meiden er hun hand niet voor om. 

Tot slot krijgen de kandidaten tijdens Het Spektakelstuk een laatste kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Alle kennis op het gebied van smaak, precisie en creativiteit moet uit de kast worden gehaald om een winnend baksel in het thema van 1001 Nacht neer te zetten. Het is zeker dat de titel ‘Beste Thuisbakker van Nederland’ naar een vrouw gaat dit jaar, maar wie neemt die bokaal daadwerkelijk in ontvangst? 


Heel Holland Bakt: de finale 
Zondag 25 oktober 
Om 20.20 uur op NPO 1 
www.heelhollandbakt.nl
www.facebook.com/heelhollandbakt
@HeelHollandBakt | #HHB #ZondagBakdaghttp://www.maxmaaktmogelijk.nl/

http://www.tijdvoormax.nl/