Hilversum,
25
november
2016
|
13:38
Europe/Amsterdam

Daphne Bunskoek en Henk de Jong te gast op De Perstribune van MAX

Zondag 27 november

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt deze zondag vanaf 12.00 uur televisiepresentatrice Daphne Bunskoek en voetbaltrainer Henk de Jong.

Daphne Bunskoek, hoofdgast in het eerste uur, is momenteel te zien als presentatrice van het NET5-programma House Rules: stellen verbouwen ons huis. Tegelijkertijd presenteert Daphne deze week voor de VPRO Inside IDFA, waarin ze praat met documentairemakers. Het tekent de veelzijdige tv-loopbaan van Bunskoek, die eerder tussenstops maakte bij onder meer Goedemorgen Nederland en RTL Boulevard.

Henk de Jong, te gast in het sportuur van De Perstribune, was tot begin dit jaar trainer van SC Cambuur. Hij viel op door zijn onconventionele stijl. Dit seizoen ruilde De Jong, voormalig amateurtrainer van het jaar, zijn trainingspak in voor een kostuum: hij werd commercieel medewerker bij FC Groningen.

┬┤Vliegende Keep┬┤ Jules van der Wardt is deze week op bezoek bij baanwielrenner Tim Veldt, die na de Spelen in Rio afscheid nam van de sport. Tv-recensent Ron Vergouwen bespreekt in Kassie Kijken de opvallendste fragmenten van de afgelopen televisieweek. Met dit keer speciale aandacht voor de tv-documentaire.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 27 november
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1
www.omroepmax.nl
#DePerstribune | @DePerstribune