Hilversum,
06
maart
2020
|
16:23
Europe/Amsterdam

Danny de Munk, Stef Bos en Sophia Kruithof bij MAX op NPO Radio 5

In de week van vrijdag 6 tot en met vrijdag 13 maart is er weer veel te horen bij MAX op NPO Radio 5. Onder meer Danny de Munk, Stef Bos en The Voice-winnaar Sophia Kruithof zijn te gast. De programma's hebben natuurlijk weer genoeg heerlijke muziek om volop van te genieten.

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron wacht op de nacht bestaat 1 jaar! Dat wordt uiteraard feestelijk gevierd met mooie muziek en gezellige gesprekken met luisteraars.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 07.00 tot 10.00 op NPO Radio 5
Zaterdag 7 maart in Wekker-Wakker-Weekend! is er aandacht voor Danny de Munk en zijn nieuwe single, zijn toekomst en het wel en wee van de concertreeks Holland Zingt Hazes, waar Danny ook optreedt.

In de rubriek De Liefde voor Muziek heeft Jan Rietman het over Dusty Springfield, in Los Vast Live zingt Jan van der Meij zijn grote hit Make It Alone met de Los Vast Superband en in Country Roads is er aandacht voor de geboortedag van countrylegende Hank Locklin.

In Het gevoel van de Evergreen Top 1000 staan “oldies” centraal. En in Het Weekendgevoel alles wat er dit weekend staat te gebeuren.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel begint de week op maandag 9 maart natuurlijk met de Muziektombola. Deze week, naar aanleiding van Internationale Vrouwendag, gaat Jeroen op zoek naar liedjes over, met of van vrouwen. Luisteraars mogen suggesties doorgeven tijdens de uitzending.Dinsdag 10 maart spreekt Jeroen met documentairemaker Nadia Shah over de docu-serie The Cocaine Trail, waarin zij een tocht maakt van gebruiker naar de oorsprong van cocaïne.

Verslaggever Joris Kreugel gaat verder met zijn tocht kriskras door Nederland op zoek naar mooie mensen met echte verhalen. Vrijdag 13 maart doet Joris mee met NL Doet en wordt hij door Jeroen aan het werk gezet. Cabaretier Roel C. Verburg is er natuurlijk weer om de week af te sluiten met een zelfgeschreven lied.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
De hele week reist verslaggever Menno Swart achter het koninklijk paar aan tijdens hun staatsbezoek aan Indonesië. Hij maakt korte reportages over hun activiteiten daar, zoals het bezoek aan een dorp en een orang-oetanpark. 

Verder belt Bert op maandag 9 maart met de directeur van de Koninklijke Nederlandse MuntVincent van Hecke, omdat er iets bijzonders staat te gebeuren.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Ook deze week in De MAX! zijn er weer genoeg leuke gasten die langskomen bij Henkjan Smits en Manuëla Kemp. Op maandag 9 maart staat er een bezoek van Young Gun Silver Fox voor een De MAX! Kantoorsessie op de planning.

Dinsdag 10 maart is Nederlandse singer-songwriter en presentator Marike Jager te gast.

Henkjan en Manuëla ontvangen woensdag 11 maart de Zeelandse singer-songwriter Dési Ducrot.

Donderdag 12 maart is zangeres Sandra van Nieuwland te gast en de week wordt afgesloten op vrijdag 13 maart met The Voice-winnaar Sophia Kruithof.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Deze maand presenteren Jan Rietman en Manuëla Kemp Tinekeshow. Vrijdag 13 maart zijn er live optredens van Stef bosThe BlueBirds en Hans de Booij

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

Facebook.com/Jedagisgoed.MAX | Facebook.com/DeMAX.radio | Facebook.com/tinekeshow | Facebook.com/HaandrikmanMAX | Facebook.com/wekkerwakkerweekend | www.maxvandaag.nl