Hilversum,
08
november
2021
|
09:40
Europe/Amsterdam

Corry Konings laat zich portretteren in Sterren op het Doek

Zaterdag 13 november

Zaterdag 13 november zendt MAX om 20.35 uur op NPO 2 een nieuwe aflevering uit van Sterren op het Doek. In de vierde aflevering staat niemand minder dan Corry Konings centraal. Zij geeft zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol.

Aflevering 4: Corry Konings - zaterdag 13 november om 20.35 uur op NPO 2
Voor de koningin van het levenslied reist presentator Özcan Akyol naar haar geboortestad Breda. Corry Konings staat al meer dan vijftig jaar voor volle zalen, maar poseren voor drie getalenteerde kunstenaars bezorgt haar aardig wat zenuwen. Ondertussen vertelt Corry aan Özcan Akyol over haar jeugd, haar carrière en haar hartsvriendin, die haar al die jaren met beide benen op de grond hield.

Meesterinterviewer Özcan Akyol creëert met Sterren op het Doek elk seizoen een zeer diverse eregalerij van bijzondere Nederlanders. Gasten die ieder op hun eigen gebied een waardevolle bijdrage aan onze vaderlandse cultuur en/of maatschappij hebben geleverd. In het programma vereeuwigen de beste portretkunstenaars van het land de gasten op geheel eigen wijze en in zeer uiteenlopende stijlen. Nieuw dit seizoen is dat de kunstenaars mogen meekijken tijdens de spannende onthulling. Hoe reageren zij op het commentaar van de bekende gast? En wat vinden ze van elkaars kunst? In dit seizoen van Sterren op het Doek laten Arjen Lubach, Femke Halsema, Johan Derksen, Corry Konings, Jan Terlouw, Dionne Stax, Gerri Eickhof en Anna Drijver zich portretteren.

Veilingsite Sterren op het Doek
Aan het eind van de aflevering van Sterren op het Doek mag de bekende gast één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Direct na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite.

Sterren op het Doek
Zaterdag 13 november
Om 20.35 uur op NPO 2
Presentatie: Özcan Akyol 

Instagram.com/OmroepMAX_ | Facebook.com/OmroepMAX | Twitter.com/OmroepMAX | #sterrenophetdoek