Hilversum,
04
augustus
2017
|
13:32
Europe/Amsterdam

Chris Bajema en Jan Willem van Ede op De Perstribune van MAX

Zondag 6 augustus

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag radiodocumentairemaker Chris Bajema en oud-doelman Jan Willem van Ede.

Radiodocumentairemaker Chris Bajema, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is de man achter de populaire podcast-serie Man met de microfoon, 'een radioprogramma zonder omroep'. Deze maand is Bajema ook te zien op theaterfestival De Parade met de voorstelling Spanning en Sensatie op een rondvaartboot.

Jan Willem van Ede, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, was jarenlang keeper van FC Utrecht. Ook verdedigde hij het doel van PSV, NAC en FC Twente. Tot vorig jaar zomer was Van Ede keeperstrainer van de Oranje Leeuwinnen, waar hij de doelvrouwen Sari van Veenendaal en Loes Geurts de fijne kneepjes van het vak bijbracht.

Verder is ‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt zondag in Groningen bij de huldiging van wielrenner Bauke Mollema. Mediadeskundige Ron Vergouwen is er zondag ook. In zijn tv-rubriek Kassie Kijken duikt hij in de televisieloopbaan van Art Rooijakkers, die zaterdag opnieuw televisieverslag doet van de Canal Parade in Amsterdam.De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 6 augustus
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

www.omroepmax.nl | #DePerstribune | @DePerstribune