Hilversum,
25
mei
2018
|
11:47
Europe/Amsterdam

Charly Luske, Camilla Blue, Gio Lippens en meer bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 26 mei tot en met vrijdag 1 juni hebben de MAX-programma's op NPO Radio 5 een weer een gevarieerd programma! Hieronder het overzicht van de week.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Een sportieve uitzending van Wekker-Wakker-Weekend! staat voor de deur, want komende zaterdag belt Jan Rietman met NOS-verslaggever Gio Lippens over de Giro d'Italia. Daarnaast is het ook het weekend van de Grand Prix in Monaco, en speelt Feyenoorder Dirk Kuyt zijn afscheidswedstrijd. Muziekliefhebbers komen ook aan hun trekken want Jan draait het mooiste uit zijn Los Vast-archief én een prachtige countryplaat.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Charly Luske kruipt in de huid van zijn idool George Michael: begin september toert hij met een zevenkoppige band langs de Nederlandse Theaters met The Story of George Michael. Op dinsdag 29 mei vertelt hij erover bij TinekeShow.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
De Eindhovense zangeres Camilla Blue staat vrijdag 1 juni in Club de MAX! van Manuëla Kemp en Henkjan Smits. Eind maart lanceerde Camilla Blue haar debuutalbum Blue, dat ze opnam in het muzieklaboratorium van Kyteman in Utrecht. De recensies zijn lovend, dus het belooft een onvergetelijk bezoek aan de studio te worden.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, RietmanShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.maxvandaag.nl