Hilversum,
21
maart
2017
|
12:11
Europe/Amsterdam

Charles Aznavour Live in Concert

Zaterdag 22 april en 6 mei

Op zaterdag 22 april en 6 mei om 16.05 kunt u kijken naar Charles Aznavour Live in Concert op NPO 2. De Franse chansonnier heeft inmiddels de leeftijd bereikt van 92 jaar en trekt wereldwijd nog steeds volle zalen. Eind 2015 trad de Franse grootmeester op in een uitverkocht Palais des Sports in Parijs.

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire, zoals Les Émigrants, Je Voyage, Mes Emmerdes, Hier Encore, La Bohème, Emmenez moi en Non Je n’ai rien oublié.

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de internationale podia.

Aznavour wordt vaak gezien als de ‘Frank Sinatra van Frankrijk’. Hij heeft maar liefst een duizendtal liederen geschreven en bracht meer dan 100 albums uit. Zijn passie, talent, overtuigingskracht en innemende charme hebben nog steeds niets aan kracht ingeboet en duizenden fans weten de muziek en optredens van Aznavour nog steeds te waarderen

MAX zendt het concert van Charles Aznavour uit in twee delen: op zaterdag 22 april en 6 mei om 16.05 uur op NPO 2.

Charles Aznavour Live in Concert
Zaterdag 22 april en 6 mei
Om 16.05 uur op NPO 2
www.omroepmax.nl