Hilversum,
23
november
2018
|
14:37
Europe/Amsterdam

Cathelijne Broers, Tygo Gernandt en Erica Terpstra te gast bij Tijd voor MAX

Van maandag 26 tot en met vrijdag 30 november ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen bij Tijd voor MAX weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Deze week komen onder anderen Cathelijne Broers, Tygo Gernandt en Erica Terpstra langs. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Op maandag 26 november ontvangen Sybrand en Martine musicalacteur Jon van Eerd. Jon komt vertellen over de musical Charley, de theaterbewerking van de beroemde Britse komedie Charley’s Aunt. Jon speelt de hoofdrol in Charley, het theaterstuk dat op 9 december in première gaat. Bij Tijd voor MAX zingt hij live in de studio één van de nummers uit de musical.

Dinsdag 27 november schuift de directeur van de Hermitage Amsterdam, Cathelijne Broers aan. Cathelijne komt vertellen over Hermitage voor Kinderen, een speciaal kunstonderwijsprogramma voor kinderen. Tijdens dit initiatief komen kinderen niet alleen in aanraking met kunst, maar worden zij ook uitgedaagd zelf kunst te maken.

Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, is woensdag 28 november te gast. Hij komt vertellen over de publiekscampagne Ik Zorg, een samenwerkingsverband tussen het ministerie en de sector zorg en welzijn. De campagne is in het leven geroepen om het tekort aan werknemers in de zorg terug te dringen.

Donderdag 29 november komt acteur Tygo Gernandt vertellen over de EO-serie Tygo in de GHB. In deze serie dompelt de acteur zich onder in de wereld van excessieve drugsgebruikers. Hij onderzoekt onder andere waarom er door jongeren in Brabant massaal GHB gebruikt wordt en het afkicken hiervan niet of nauwelijks slaagt.

De week wordt op vrijdag 30 november afgesloten met Erica Terpstra en haar beste vriendin Ada Kok. Een nieuwe reeks van Erica op Reis gaat van start en daar vertelt Erica maar al te graag over. Erica en haar beste vriendin Ada, net als Erica ook voormalig topzwemster, raken niet uitgepraat over hun gedeelde verleden.

Tijd voor MAX
Maandag 26 tot en met vrijdag 30 november
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl

www.instagram.com/tijdvoormax | www.facebook.com/tijdvoormax | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX |