Hilversum,
13
januari
2017
|
14:25
Europe/Amsterdam

Carry Tefsen en Ron Berteling op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur actrice Carry Tefsen en ijshockeylegende Ron Berteling.

Carry Tefsen, te gast in het eerste uur van De Perstribune, heeft decennialang acteerervaring. Ze debuteerde in de jaren zestig en werd in de jaren tachtig 'wereldberoemd in Nederland', door haar rol als Mien Dobbelsteen in Zeg 'ns Aaa. Komende week is ze te zien in het nieuwe MAX-programma Gouden Jaren, waarin ze met Nederlandse generatiegenoten naar Indonesië reist.

Ron Berteling, te gast in het sportuur, is recordinternational bij het ijshockey. Hij maakte de gloriejaren van het Nederlandse ijshockey mee, met als hoogtepunt deelname aan de Olympische Spelen van Lake Placid (1980). Nog altijd is hij op zoek naar nieuw sport- en ijshockeytalent.

'Vliegende Keep' Jules van der Wardt is op bezoek bij oud-schaatser Hilbert van der Duim. Hij gaat onder meer met hem terug naar 1987 toen Van der Duim het NK Marathon op Natuurijs won. Tv-recensent Ron Vergouwen staat komende zondag stil bij de nieuwe quizzen van het nieuwe jaar.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 15 januari
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

www.omroepmax.nl | #DePerstribune | @DePerstribune