Hilversum,
23
september
2016
|
17:06
Europe/Amsterdam

Carry Slee en Bert Nederlof te gast op NPO Radio 5

Vanaf 26 september

Hilversum, 23 september - Vanaf maandag 26 september tot en met vrijdag 30 september zijn er weer leuke en boeiende gasten bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Carry Slee en Bert Nederlof zijn te gast.

TinekeShow - Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 26 september ontvangt Tineke kinderboekenschrijfster Carry Slee. Carry’s boeken zijn vaak verfilmd, omdat ze naast dat ze goed geschreven zijn, ook maatschappelijke thema’s op een luchtige manier raken. Tineke praat onder meer met Slee over haar nieuwe jeugdboek Verdacht.

Acteur Kees Hulst is woensdag 28 september te gast bij TinekeShow. Hulst is gevierd acteur en speelt samen met André van Duin in de toneelvoorstelling The Sunshine Boys.

Donderdag 29 september is de vrolijke Dries Roelvink te gast. Dries heeft altijd bijzondere verhalen en zingt net zo vaak als dat de zon schijnt.

Marga van Praag is vrijdag 30 september te gast bij Tineke. Marga is als journaliste overal geweest en sprak met de meest interessante mensen. Ze las het journaal voor en presenteerde het Jeugdjournaal. Wat Marga nu doet? Je hoort het in TinekeShow!

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 26 september is presentator Stef Biemans te gast. Hij komt vertellen over zijn nieuwe reisserie Americanos. In deze serie reist Stef samen met migranten in vijf weken van Guatemala naar de Verenigde Staten. Stef Biefmans is bekend van Metropolis en Amor met de snor.

Op dinsdag 27 september komt programmamaker Frans Bromet langs. Samen met zijn zoon en dochter maakte hij de documentaire Muziek op de vlucht, een verkenning van de muziek als uiting van heimwee en wanhoop in het vluchtelingenkamp De Jungle in Calais.

Sportjournalist Bert Nederlof is woensdag 28 september te gast. Jarenlang was hij verslaggever bij Langs de lijn. Bert komt vertellen over zijn nieuwe boek Dossier Feyenoord. Analyses van aankopen, opleidingen en de wijze van besturen komen uitgebreid aan bod.

Donderdag 29 september ontvangt Tijd voor MAX Radio Sander Donkers. Sander schreef de biografie Hay over de grootste rockster van Nederland: Barry Hay.

Vrijdag 30 september is het Nationale Broer en Zus dag en Tijd voor MAX Radio besteed daar ook aandacht aan! De muziek zal in het teken staan van broers en zussen, te denken aan The Jackson 5, The Isley Brothers en meer. Ook wordt de quiz Zijn het broers of niet gespeeld.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/TinekeShow
www.facebook.com/wekkerwakker
www.facebook.com/tijdvoormaxradio
www.omroepmax.nl/