Hilversum,
31
januari
2022
|
13:09
Europe/Amsterdam

Carrie ten Napel presenteert Ster Gouden Loeki bij MAX

Vrijdag 25 februari

Op vrijdag 25 februari wordt de Ster Gouden Loeki weer uitgereikt: de prijs voor de mooiste, leukste en populairste commercial volgens het publiek. In een bijzonder programma worden maar liefst drie prijswinnaars bekendgemaakt; de Bronzen, Zilveren en Gouden Loeki worden vergeven. Wat is volgens het publiek de beste reclame van 2021? Ster Gouden Loeki is vrijdag 25 februari om 21.30 uur te zien op NPO 1.

Dit jaar maakt MAX voor de tweede keer het programma over de uitreiking van de Ster Gouden Loeki. Onder leiding van Carrie ten Napel worden in een studio de prijzen uitgereikt. Alle tien genomineerde commercials worden in de studio vertegenwoordigd door de maker en het merk. Het belooft een bijzondere editie te worden; Loeki ziet dit jaar namelijk Abraham. Dat wordt gevierd met een grote reclamequiz, waarbij twee teams strijden om de winst. Bovendien is dit het jaar dat Ster 55 jaar reclames uitzendt, wat weten de teams daar nog van? En hoe zit het met de reclamekennis van de kijkers?

Over Ster Gouden Loeki
Elk kwartaal kiest een onafhankelijk pubiekspanel de tien mooiste, leukste en populairste commercials van dat kwartaal. Dat levert in totaal veertig kwartaalwinnaars op. Deze veertig commercials worden vervolgens opnieuw aan een onafhankelijk panel voorgelegd, met een top tien als resultaat. Deze top tien wordt op dinsdag 1 februari bij Tijd voor MAX bekendgemaakt. De winnaar van de Ster Gouden Loeki wordt uiteindelijk voor vijftig procent bepaald door het publiekspanel en voor vijftig procent door het Nederlands publiek. Naast de Ster Gouden Loeki worden ook een Zilveren en Bronzen Loeki vergeven. 

Ster Gouden Loeki wordt gemaakt door Omroep MAX, in samenwerking met Ster. 

Ster Gouden Loeki
Vrijdag 25 februari om 21.30 uur op NPO 1
Presentatie: Carrie ten Napel
MAXVandaag.nl 

Facebook.com/OmroepMAXlive | Twitter.com/OmroepMAXlive | #goudenloeki