Hilversum,
26
juli
2021
|
12:24
Europe/Amsterdam

Carrie ten Napel ontmoet de 'Nieuwe Gezichten' van de coronacrisis

In het programma Nieuwe Gezichten gaat Carrie ten Napel langs bij de artsen, virologen en microbiologen die we als gevolg van de coronacrisis hebben leren kennen. Wie zijn deze personen en wat was de invloed van de crisis en plotselinge bekendheid op hún leven? Carrie probeert erachter te komen in persoonlijke gesprekken. Nieuwe Gezichten is zondag 15 en 22 augustus om 22.15 uur en 5 september om 22.30 uur te zien bij MAX op NPO 1.

Ineens waren ze in ons leven: artsen, virologen en microbiologen. De afgelopen anderhalf jaar hebben ze ons leven bepaald en geprobeerd ons door de crisis heen te slepen. Ze werden bekend, geliefd, verguisd en soms zelfs ernstig bedreigd. Dagelijks praatten ze ons bij over het virus. Maar wat was de impact van de crisis op hun leven? Hoe hebben ze deze uitzonderlijke tijd ervaren? Oftewel: wie zijn deze Nieuwe Gezichten? In een nieuw driedelig programma gaat Carrie ten Napel met ze in gesprek.

Carrie ten Napel: "Deze nieuwe gezichten hebben ons, naast hun 80-urige werkweek, bijgepraat over corona. Ook ik heb ze heel vaak aan tafel gehad. Maar wat we niet zien of horen is de impact hiervan op hun persoonlijke leven. Ze worden geroemd voor hun werk, maar ook allemaal ernstig bedreigd. En dat heeft niet alleen invloed op hen, maar ook op hun familie. In persoonlijke gesprekken probeer ik te achterhalen hoe ze deze intense tijd hebben beleefd."

Nieuwe Gezichten
Zondag 15, 22 augustus & 5 september
Om 22.15 en 22.30 uur op NPO 1
Presentatie: Carrie ten Napel
MAXVandaag.nl


Facebook.com/OmroepMAX | Instagram.com/OmroepMAX_ | Twitter.com/OmroepMAX | #NieuweGezichten