Hilversum,
08
oktober
2018
|
15:44
Europe/Amsterdam

Carrie ten Napel en Sybrand Niessen presenteren vernieuwde serie Droomhuis Gezocht! van MAX

Vanaf donderdag 1 november

Vanaf donderdag 1 november 2018 zendt MAX wekelijks om 21.30 uur op NPO 1 een nieuwe aflevering van Droomhuis Gezocht! uit. In het vernieuwde programma helpt presentator Sybrand Niessen Nederlanders bij de zoektocht naar hun droomhuis in het buitenland. Vanaf dit seizoen is ook Carrie ten Napel te zien in Droomhuis Gezocht!. Carrie neemt de kijker mee door de regio van het beoogde droomhuis.

.

Aflevering 1: Sardinië – donderdag 1 november om 21.30 uur op NPO 1
In de eerste aflevering gaat Sybrand Niessen samen met Inge en Jelle op zoek naar een huis op Sardinië. Inge en Jelle komen al sinds hun kinderjaren in Italië en dankzij een bijzondere Italiaanse vriendschap ontdekten zij jaren geleden het eiland Sardinië. Daarom gaat Sybrand met Inge en Jelle op zoek naar hun droomhuis. Ze reizen hiervoor naar het noorden van Sardinië.

Carrie ten Napel verkent het eiland; zij bekijkt de kust waar de Italiaanse jetset jaarlijks neerstrijkt en vaart af naar de bijzondere eilandengroep La Maddalena. Ze geeft informatie over de streek, vertelt culturele en historische weetjes terwijl zij een bijzonder gebouw of historische stad bezoekt zoals in Alghero, de stad waar een deel van de bevolking nog steeds Catalaans spreekt en ook wel ‘klein Barcelona’ wordt genoemd.

Op basis van het budget van dromers Inge en Jelle gaat Sybrand op zoek naar geschikte huizen. Daarnaast geeft hij praktische tips over het kopen van een huis in het buitenland. De dromers krijgen informatie en handreikingen hoe zij op een verantwoorde manier tot een goede keuze kunnen komen.

Het Italiaanse eiland in de Middellandse Zee, ten zuiden van het Franse eiland Corsica en ten westen van de Laars van Italië, staat bekend om haar schitterende kusten en paradijselijke baaien. Als er één eiland in de Middellandse Zee mooie stranden heeft, dan is het Sardinië wel.

MAX: Droomhuis Gezocht!
Presentatie: Sybrand Niessen & Carrie ten Napel
Vanaf 1 november bij MAX
Elke donderdag om 21.30 uur op NPO 1
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/DroomhuisGezocht/ | #DroomhuisGezocht | @DroomhuisMAX