Hilversum,
08
februari
2019
|
15:32
Europe/Amsterdam

Caroline Borgers, Art Rooijakkers en Herman van der Zandt te gast bij Tijd voor MAX

Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 februari ontvangen Sybrand Niessen en Martine van Os weer veel leuke gasten in Tijd voor MAX. Onder anderen cabaretière Carolien Borgers en presentator Herman van der Zandt zijn te gast. Op 13 februari schuift onder meer Art Rooijakkers aan, de presentator bezocht voor Stichting Vluchteling Venezuela. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Maandag 11 februari is cabaretière Carolien Borgers te gast. Zij werkt mee aan de door Human georganiseerde luistermarathon waarin bekende Nederlanders op pad gaan naar allerlei plekken om daar 'te horen wat er gehoord moet worden'. Ook presenteert Carolien al een tijdje het WNL-radioprogramma 't Wordt Nu Laat. Dit doet zij sinds kort om en om met sportpresentator Toine van Peperstraten. Hij zit ook aan tafel om te vertellen hoe de radioshow hem tot nu toe bevalt.

Actrices Sophie van Winden en Kirsten Mulder zijn dinsdag 12 februari te gast om te vertellen over de toneelvoorstelling Kom hier dat ik u kus. Beide actrices maken deel uit van de cast die een theaterbewerking van de gelijknamige roman van Griet Op de Beeck op het toneel tot leven brengt.

Woensdag 13 februari staat Tijd voor MAX volledig in het teken van Venezolaanse vluchtelingen. Sinds 2014 zijn er zo’n 3 miljoen Venezolanen op de vlucht geslagen voor de economische crisis in het land. Buurland Colombia vangt bijna 1 miljoen vluchtelingen op maar er is een tekort aan alles. Tineke Ceelen van Stichting Vluchteling en presentator Art Rooijakkers bezochten Venezuela in oktober 2018 om met eigen ogen te zien hoe de heftig de vluchtelingencrisis is.

Op 14 februari, Valentijnsdag, treedt zanger Alain Clark op in Tijd voor MAX. En niet zomaar met een nummer. Hij heeft een lied geschreven op basis van een verhaal van één van de kijkers. Uit de vele verhalen die binnenkwamen na de eerdere oproep van Alain heeft hij er één gekozen waarin liefde een belangrijke rol speelt. Het resultaat laat hij live in de studio horen.

De week wordt op vrijdag 15 februari afgesloten met presentator Herman van der Zandt. Maandag 18 februari start een nieuw seizoen van Met het Mes op Tafel. Ter gelegenheid daarvan komt Herman langs bij Tijd voor MAX en vertelt wat men kan verwachten van het aankomende seizoen.

Tijd voor MAX
Maandag 11 tot en met vrijdag 15 februari
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl

www.facebook.com/tijdvoormax | www.instagram.com/tijdvoormax | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX