Hilversum,
04
maart
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Carnaval (4-3-2014)

Jan Slagter bezoekt carnavalsoptochten in Brabant en Overijssel
Hilversum, 12 februari 2014 – Tijdens carnaval op dinsdag 4 maart om 16.25 uur op Nederland 1 zendt MAX weer de hoogtepunten van de carnavalsfestiviteiten uit. Jan Slagter gaat dit jaar niet alleen naar Brabant, hij brengt ook een bezoekje aan de feestvierders boven de rivieren.

U hoeft helemaal niet de straat op om carnaval van dichtbij mee te maken. MAX neemt u ook dit jaar weer mee op sleeptouw tijdens een van de grootste volksfeesten van Nederland. Geniet van de carnavalsgekte in de straten, met verschillende interviews en een carnavallend Nederland.

Alle prominenten en feestvierders zitten er in Lampegat (Eindhoven) weer klaar voor. En in Zwammegat (Standdaarbuiten) zijn de straten ’s avonds weer prachtig verlicht tijdens de lichtjesoptocht. Ook in Kruikenstad (Tilburg) is het weer één groot feest. In Boeskoolstad (Oldenzaal) proeft Jan Slagter van het Overijsselse carnavalsgedruis. En in Oeteldonk (Den Bosch) spreekt Jan Slagter met de doorgewinterde carnavalsvierders en sluiten we de carnaval feestelijk af!

MAX: Carnaval 2014
Dinsdag 4 maart om 16.25 uur op NED 1
www.omroepmax.nl