Hilversum,
09
oktober
2019
|
12:50
Europe/Amsterdam

Britse wereldster James Blunt te gast bij Tijd voor MAX!

Maandag 14 oktober om 17.10 uur op NPO 1

Maandag 14 oktober komt niemand minder dan James Blunt naar Tijd voor MAX. De wereldster trapt daarmee zijn promotietoer door Nederland af. Naast een interview met presentatoren Sybrand Niessen en Martine van Os zal Blunt ook zijn nieuwe single Cold ten gehore brengen. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien bij MAX op NPO 1.

Afgelopen dagen hebben de volgers van Tijd voor MAX op Instagram al kunnen raden welke bijzondere gast aanstaande maandag naar de studio komt. Inmiddels is het goede antwoord bekend: James Blunt! De zanger brengt op 25 oktober zijn nieuwe album Once Upon A Mind uit. De plaat bevat elf nieuwe nummers, waaronder de nieuwe single Cold.

Naar aanleiding van het nieuwe album, brengt James Blunt een bezoek aan Nederland. Zijn promotietoer door Nederland wordt afgetrapt in de studio van Tijd voor MAX. Daar spreken Sybrand en Martine met de wereldster, onder meer bekend van de nummers You’re Beautiful en Goodbye My Lover, over zijn gloednieuwe album. En uiteraard mag James de studio niet verlaten voordat hij zijn nieuwe single Cold ten gehore heeft gebracht.Liefhebbers van James Blunt kunnen bij deze speciale live-uitzending van Tijd voor MAX aanwezig zijn. Kans maken op een plekje in de studio? Doe dan mee aan de prijsvraag op Facebook.

Liefhebbers van James Blunt kunnen bij deze speciale live-uitzending van Tijd voor MAX aanwezig zijn. Kans maken op een plekje in de studio? Doe dan mee aan de prijsvraag op Facebook.

Tijd voor MAX
Elke werkdag om 17.10 uur
Bij MAX op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
MAXVandaag.nl

Facebook.com/TijdvoorMAX | Twitter.com/TijdvoorMAX | Instagram.com/TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX